Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Donație de la Moscova: Autospeciale pentru Chișinău – Foto

© SputnikChișinău
Chișinău - Sputnik Moldova
Abonare
Administrația Moscovei donează Primăriei Chișinău un lot constând din 5 autospeciale pentru deszăpezirea și salubrizarea drumurilor.

CHIȘINĂU, 15 iul – Sputnik. Primăria Chișinău va primi o donație constând din cinci autospeciale pentru întreținerea drumurilor din partea administrației orașului Moscova, capitala Federației Ruse.

© Photo : Primăria Municipiului ChişinăuAdministrația Moscovei donează 5 autospeciale Primăriei Chișinău
Donație de la Moscova: Autospeciale pentru Chișinău – Foto - Sputnik Moldova
Administrația Moscovei donează 5 autospeciale Primăriei Chișinău

Cele cinci mașini pentru deszăpezirea și salubrizarea drumurilor vor completa parcul întreprinderii municipale „Exdrupo".

Знак - Sputnik Moldova
Societate
Ce se va întâmpla cu strada 31 August din Chișinău în viitorul apropiat – Foto

Decizia de acceptare a donației, care va fi făcută din partea Întreprinderii Unitare de Stat "Ecotehprom" din Moscova, a fost aprobat pe 14 iulie de Consiliul municipal Chișinău.

Primarul general, Ion Ceban, a spus în ședința Consiliului municipal că cele cinci autospeciale vor contribui la îmbunătățirea calității intervențiilor pe drumuri pe timp de iarnă, dar și în ceea ce privește calitatea salubrizării.

Primarul general a declarat că donația oferită de partea rusă este un rezultat al discuţiilor pe care le-a avut cu reprezentanții administrației orașului Moscova, în luna ianuarie 2020.

Primăria Chișinău a precizat că  Regia „Exdrupo” va asigura procedurile de transportare, vămuire și înregistrare a autospecialelor donate.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0