Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Mai mulți miei au pierit într-un incendiu pe care l-ar fi provocat doi copii – Foto

CC0 / Pixabay / suhasrawool / Пожар
Пожар - Sputnik Moldova
Abonare
Doi copii ar fi provocat un incendiu într-un sat din raionul Leova, după ce s-au jucat cu chibriturile. Șase miei ținuți într-un șopron au pierit, au fost distruse anexe din gospodărie. Niciun om n-a fost rănit. Trei minori au decedat anul acesta în incendii.

CHIȘINĂU, 14 iul – Sputnik. Pompierii au intervenit în seara zilei de 13 iulie pentru a stinge un incendiu izbucnit într-o gospădărie din localitatea Cazangic, raionul Leova.

Flăcările au distrus șoproanele construite din lemn și stuf, iar cei șase miei care se aflau în ele au pierit.

© Photo : Facebook / Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAIКлючевые слова: Сильный пожар произошел в селе Казанжик Леовского района
Mai mulți miei au pierit într-un incendiu pe care l-ar fi provocat doi copii – Foto - Sputnik Moldova
Ключевые слова: Сильный пожар произошел в селе Казанжик Леовского района

Pompierii au prevenit extinderea focului, astfel încât casa de locuit n-a fost afectată. Niciun om n-a avut de suferit, informează Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU).

© Photo : Facebook / Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAIСильный пожар произошел в селе Казанжик Леовского района
Mai mulți miei au pierit într-un incendiu pe care l-ar fi provocat doi copii – Foto - Sputnik Moldova
Сильный пожар произошел в селе Казанжик Леовского района

Specialiștii urmează să stabilească cauza exactă a producerii incendiului și circumstanțele izbucnirii acestuia. Din primele informații deținute de IGSU, se presupune că doi minori ar fi provocat incendiul – un băiat de 10 ani și o fată de 2 ani, care ar fi fost observați cum se jucau cu chibriturile în preajma șoproanelor.

IGSU atenționează că trei minori au decedat de la începutul acestui an în incendii. Instituția îi îndeamnă pe adulții care au în grijă minori să-i supravegheze strict și să nu le permită să se joace surse de aprindere a focului.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0