Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Bărbații sau femeile: Vezi cine înșală mai des

Abonare
Ce fel de persoane înșală mai des, în ce domenii lucrează și, mai ales, de ce încalcă jurămintele iubirii? Nimeni și niciodată, nu va ști răspunsul exact.

CHIȘINĂU,13 iul – Sputnik. Deși infidelitatea este cauza principală a despărțirilor, întrebarea rămâne a fi una deschisă: cine înșală mai des? bărbatul sau femeia?

Idilele reprezintă fructul interzis într-un cuplu, fiind de departe unele dintre cele mai mari greșeli ale unuia dinte parteneri.

Ce fel de persoane înșală mai des, în ce domenii lucrează și, mai ales, de ce încalcă jurămintele iubirii? Nimeni și niciodată, nu va ști răspunsul exact.

Deși bărbații sunt mai predispuși spre infidelitate decât femeile, motivele celor două tabere sunt total diferite!

Despre bărbați se spune că înșală pentru că, în primul rând, așa sunt concepuți, dar au şi alte motive: curiozitatea, atracția sexuală, răzbunarea pentru că a fost şi el înșelat, o viață sexuală nereușită cu partenera de acasă. Multe motive ţin de mândria şi orgoliul masculin. Au apărut chiar studii care susțin că sexul masculin este programat să „însămânțeze" cât mai multe femei pentru a asigura perpetuarea speciei.

Cu femeile, lucrurile stau un pic altfel.                                                                

Ele înșală din răzbunare sau pentru că suferă de un dezechilibru emoțional, nu se mai simt dorite şi apreciate de iubitul lor sau pur şi simplu, pentru că vor să vadă dacă mai pot atrage încă un alt bărbat decât cel care le stă alături de o bucată bună de vreme!

Fiecare persoană are motivele și pretextele sale atunci când înșală. Însă de cele mai multe ori, infidelitatea este consecința neîmplinirilor din cuplu.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0