Huawei P40 Pro este disponibil în Moldova!

© Photo : Oferită de HuaweiHuawei P40 Pro este disponibil în Moldova!
Huawei P40 Pro este disponibil în Moldova! - Sputnik Moldova
Abonare
Huawei Consumer Business Group România a anunțat, în data de 22 iunie, lansarea oficială a telefoanelor Huawei P40 Series pe piața din Republica Moldova.

Vârful de gamă Huawei P40 Pro, care se remarcă printr-un design de ultimă oră și cel mai important – prin camere foto revoluționare ce-ți vor extinde radical posibilitățile de fotografiere și înregistrare video – este și el aici. Pentru a te convinge să încerci experiența de fotografiere cu telefonul, îți vom descrie mai întâi câteva specificații care, cu siguranță, te vor pune pe gânduri. Ba mai mult, avem și o surpriză la final!

© Photo : Oferită de HuaweiHuawei P40 Pro este disponibil în Moldova!
Huawei P40 Pro este disponibil în Moldova! - Sputnik Moldova
Huawei P40 Pro este disponibil în Moldova!

Huawei P40 Pro este echipat cu un ecran HUAWEI Quad-curve Overflow. Inspirat de arta mișcării în natură, ecranul are o margine semi-rotunjită pe toate cele patru părți. Ramele super înguste și colțurile rotunde oferă un aspect aproape fără margini, pentru o experiență de vizionare captivantă și o formă ergonomică. Scanerul de amprentă îmbunătățit și integrat în ecran oferă autentificare biometrică cu 30% mai rapidă. Pe piața din Republica Moldova, este disponibil în trei culori - Ice White, Silver Frost și Black.

Fotografiile surprinse cu Huawei P40 Pro te ajută să păstrezi toate amintirile vii

Încorporat în Huawei P40 Pro, sistemul avansat de camere Leica Ultra Vision aduce o evoluție, cu o cameră cinematografică supersensibilă mai puternică și o cameră 3D cu senzor de profunzime pentru a suporta zoom-ul supersensibil de până la 50x.

Telefonul dispune de o cameră pentru selfie-uri de 32 MP, de o cameră cinematografică supersensibilă de 40 MP și de o cameră IR Depth care suportă autofocus și simulare bokeh pentru a oferi aceleași efecte de portret excepționale și funcția de deblocare facială IR, care asigură o funcționalitate rapidă a dispozitivului, indiferent de condiţiile de iluminare ambientală.

Are performanțe fără limite! Huawei P40 Pro apropie subiectele îndepărtate cu zoom-ul optic de până la 5x, zoom-ul hibrid de până la 10x și zoom-ul digital de până la 50x. Pentru prima dată, Huawei P40 Pro include senzorul RYYB, special conceput pentru a capta mai multă lumină și pentru a oferi o calitate mai bună a fotografiilor cu zoom.

Fotografii pixelate sau blurate? Cu Huawei P40 Pro, poți uita de ele!

© Photo : Oferită de HuaweiHuawei P40 Pro este disponibil în Moldova!
Huawei P40 Pro este disponibil în Moldova! - Sputnik Moldova
Huawei P40 Pro este disponibil în Moldova!

Senzorul Huawei Ultra Vision inclus în Huawei P40 Series este un real progres, revoluționând tehnologia senzorilor la nivel de pixeli. Cu o dimensiune de 1/1.28 inci, acesta suportă combinarea pixelilor pentru a atinge pixeli de 2.44 μm și Octa PD AutoFocus pentru focalizare de mare viteză în orice moment al zilei, indiferent de rapiditatea cu care obiectele apar în obiectiv, în timp ce HUAWEI XD Fusion Engine folosește AI pentru detalii mai clare în toate condițiile de luminozitate.

În plus, Huawei P40 Pro suportă simulare bokeh în timp real pentru videoclipuri. Imitând efectele unui obiectiv cu diafragmă largă, această funcție adaugă bokeh progresiv pentru a evidenția subiectul principal al înregistrării. Camera cu teleobiectiv poate surprinde imagini cu zoom de înaltă rezoluție, precum și videoclipuri time-lapse 4K. Audio Zoom, disponibil pe Huawei P40 Series, le permite utilizatorilor să facă zoom pe o sursă audio și să-i amplifice sunetul.

Funcții pe care sigur nu le-ai încercat până acum, disponibile pe noul telefon

© Photo : Oferită de HuaweiHuawei P40 Pro este disponibil în Moldova!
Huawei P40 Pro este disponibil în Moldova! - Sputnik Moldova
Huawei P40 Pro este disponibil în Moldova!

Telefoanele Huawei P40 Series sunt alimentate de Kirin 990 5G pentru a furniza conectivitate integrată 5G cu cel mai cuprinzător suport de bandă 5G, performanță AI robustă și eficiență de putere într-un factor de formă mai mic decât oricare dintre predecesorii săi. Huawei P40 Pro dispune de un panou de 90 Hz cu procesor grafic îmbunătățit.

Sistemul de operare EMUI 10.1 introduce o serie de funcții noi pentru AI. Huawei Share integrează o gamă de funcționalități cross-device, permițând utilizatorilor să transfere cu ușurință fișiere, să stabilească conexiuni sau să partajeze ecranul între dispozitive.

Huawei Share facilitează transferul de fișiere de mare viteză între smartphone și alte dispozitive, cum ar fi tabletele și laptop-urile. Cu ajutorul acestei funcții, consumatorii pot transmite muzică către un difuzor inteligent, pot folosi funcția de oglindire a ecranului și se pot conecta la Wi-Fi atingând dispozitivul cu care vor să conecteze telefonul.

O nouă funcționalitate adăugată colaborării pe mai multe ecrane le permite utilizatorilor să răspundă cu ușurință la apelurile video sau vocale, direct de pe laptop și să deschidă fișiere și hyperlink-uri pe smartphone cu aplicații PC native pentru o productivitate sporită.

Noi nu am uitat de surpriză! În perioada următoare și pentru aproximativ două luni, în funcție de disponibilitatea stocului, la achiziționarea unui Huawei P40 Pro, primești gratuit o pereche de căști wireless Huawei FreeBuds 3. Dacă ești curios să vezi și live noul telefon, Huawei P40 Pro te așteaptă în magazinele partenere autorizate ale HUAWEI!

Materialul este publicat pe bază comercială

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0