Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Încă nu-i totul pierdut: Pățania unei femei și fapta a doi bărbați din Cahul - Foto

© AFP 2024 / PHILIPPE HUGUENБанкомат
Банкомат - Sputnik Moldova
Abonare
Atâta timp cât avem în țară oameni onești, cu frică de Dumnezeu și care știu să prețuiască munca altuia, mai ales în aceste vremuri destul de complicate prin care trece țara noastră, nu este totul pierdut și putem avea speranța unui viitor mai bun.

Аптека - Sputnik Moldova
Societate
Jaf într-o farmacie din Cahul: Au dispărut mai multe medicamente și cosmetice - Foto
CHIȘINĂU, 12 iul - Sputnik. Din păcate am ajuns asemenea vremuri când lumea se miră de niște gesturi absolut sănătoase și pline de onestitate. Și totuși, atunci când acestea se întâmplă, sunt servite ca model de laudă întregii societăți pentru a ne aminti că suntem cu toții oameni, iar cinstea și onestitatea sunt valori care ne unesc.

Iată că polițiștii din Cahul anunță despre pățania unei femei care a mers la un bancomat pentru ca să-și scoată banii de cheltuială și, probabil fiind cu gândul la grijile de zi cu zi, cardul l-a luat, iar de bani a uitat să-i mai ridice.

La scurt timp, doi bărbați, care au venit și ei să facă același lucru, au observat banii în bancomat, i-au ridicat și i-au adus la Poliție.

”Astăzi, în jurul orelor 11:36, de la bancomatul Victoriabank amplasat pe strada Ştefan cel Mare 23 orașuil Cahul, o persoană de gen feminin a extras o sumă de bani, a luat cardul, iar banii eliberați nu a ridicat. Astfel persoanele din urma ei au ridicat banii şi au prezentat la IP Cahul, la moment aceştia se află la unitatea de gardă a IP Cahul, cine se recunoaşte, apropiați-vă cu actele de identitate pentru a recupera mijloacele băneşti”, anunță Inspectoratul de Poliție Cahul.

Polițiștii au considerat că gestul făcut de cei doi este unul demn de urmat și au postat fotografia celor doi pe pagina de Facebook, mulțumindu-le tatălui și fiului că ”au dat dovadă de educație, onestitate şi respect față de munca altuia.

Putem spune și noi cu certitudine, că atâta timp cât avem în țară oameni onești, cu frică de Dumnezeu și care știu să prețuiască munca altuia, mai ales în aceste vremuri destul de complicate prin care trece țara noastră, nu este totul pierdut și putem avea speranța unui viitor mai bun.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0