Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Evoluția COVID-19 în Moldova: Informații actualizate privind situația epidemiologică

Abonare
Informații actualizate privind situația epidemiologică în contextul noului coronavirus au fost prezentate de Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale.

CHIȘINĂU, 12 iul – Sputnik. Un deces și 25 de pacienți în stare foarte gravă. Aceasta este informația dimineții de la Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale. Potrivit unui comunicat de presă al instituției din 366 de pacienți care prezintă o stare gravă a sănătății, 25 sunt conectați la aparate de respirație dirijată.

Проверка температуры перед экзаменом, Каир, Египет - Sputnik Moldova
Alte 284 de cazuri de COVID-19 în Moldova: Anunțul Ministerului Sănătății

Totodată, MSMPS informează despre un nou deces. Este vorba de un bărbat de 62 ani, din raionul Anenii Noi, internat la Spitalul Clinic Republican pe 9 iulie. Comorbidități: obezitate de gradul II, hipertensiune arterială de gradul III, cardiopatie mixtă, angină pectorală de efort CF III. Bilanțul total al deceselor provotate de COVID-19 este de 641 de persoane.

Totodată, în ultimele 24 de ore alte 61 de persoane au fost internate în cadrul Centrului COVID-19 din Chișinău, cu suspecție la COVID-19.

Vestea bună a dimineții este despre tratarea și externarea a încă 211 persoane. În total, 12 667 persoane au fost vindecate de COVID-19.

Până la ora actuală, în Republica Moldova au fost confirmate 19 208 cazuri de infecție cu noul Coronavirus, dintre care 1313 în regiunea transnistreană. Din numărul total de îmbolnăviri, 2613 cazuri sunt din rândul angajaţilor sistemului de sănătate.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0