Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Câți moldoveni au plecat din țară în 24 de ore: Anunțul Poliției de Frontieră

© Sputnik / Rodion ProcaBirou Vamal Albița, România
Birou Vamal Albița, România - Sputnik Moldova
Abonare
Numărul intrărilor și ieșirilor din Republica Moldova prin punctele de trecere a frontiere este în continuă creștere.

CHIȘINĂU, 11 iul – Sputnik. Aproape zece mii de traversări au fost înregistrate la punctele de trecere a frontierei timp de 24 de ore.

”Pe sensul de intrare în Republica Moldova au fost înregistrate 4 mii 881 de traversări, dintre care 3 mii 101 de treceri la frontiera moldo-română, astfel numărul total se ridică la 9795 de traversări, informează Poliția de Frontieră printr-un comunicat.  

A rusty chain hangs in front of the quay of the small Luxembourg village of Schengen at the banks of the river Moselle January 27, 2016. - Sputnik Moldova
Societate
Soarta regimului liberalizat de vize pentru moldoveni - ce spune MAEIE
Fluxul de persoane la frontiera cu Ucraina a constituit 817 treceri, iar alte 963 de treceri au fost efectuate pe cale aeriană.

Toate cele 9785 de persoane care au trecut prin punctele de trecere a frontierei au fost supuse screeningului, iar 4 881 au completat fișe epidemiologice individuale. Nicio persoană nu a prezentat simptome ale infecției de tip Covid-19.

Poliția de Frontieră și Serviciul Vamal în continuare activează la capacitate în vederea diminuării riscului de răspândire a infecției de tip nou Coronavirus, în special la punctele de trecere a frontierei de stat, dar și respectă măsurile de protecție individuală a personalului din subordine.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0