Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Rusia reia cursele aeriene internaționale: Iată de când

© Sputnik / Vladimir Astapkovich / Accesați arhiva multimediaСтюардесса авиакомпании "Аэрофлот" в аэропорту Шереметьево в Москве
Стюардесса авиакомпании Аэрофлот в аэропорту Шереметьево в Москве - Sputnik Moldova
Abonare
Rusia va anula treptat restricțiile la transportul aerian internațional. Spre ce țări vor fi reluate cursele aeriene.

CHIȘINĂU, 11 iul – Sputnik. Începând cu 15 iulie autoritățile din Rusia vor începe să anuleze treptat restricțiile pentru zborurile în afara țării, a declarat vicepremierul rus Tatiana Golikova.

“Acest lucru a devenit posibil pentru că în Rusia, din câte știți, se observă o diminuare o perioadă destul de îndelungată a numărului îmbolnăvirilor și a noilor cazuri confirmate de coronavirus”, a declarat oficialul în cadrul unui briefing.

Potrivit vicepremierului, cursele aeriene vor fi reluate cu statele în care numărul cazurilor de COVID-19 constituie cel mult 40 de persoane la 100 de mii de locuitori, iar creșterea zilnică a noilor cazuri în aceste țări nu va depăși unul la sută.

Golikova le-a propus autorităților aeriene să poarte negocieri pentru a stabili țările care corespund acestor criterii.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0