Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

În atenția moldovenilor: Avertizare emisă de polițiștii de Frontieră - detalii

© Photo : Poliția de FrontierăPoliția de Frontieră
Poliția de Frontieră - Sputnik Moldova
Abonare
Poliția de Frontieră a Republicii Moldova îi atenționează pe cetățenii moldoveni, pe turiști și amatorii de activități sezoniere să respecte toate regulile de aflare în zonele cu acces restricționat.

CHIȘINĂU, 9 iul - Sputnik. Poliția de Frontieră îi atenționează pe moldoveni să respecte regulile de aflare în zonele cu acces restricționat. Instituția vine cu unele recomandări esențiale care să permită aflarea în siguranță a cetățenilor și evitarea întocmirii unor procese verbale.

”În contextul situației epidemiologice persistente, îi îndemnăm pe toți cei care își desfășoară activitățile de serviciu, lucrări agricole sau doresc să-și petreacă timpul liber în spațiile de agrement aflate în zonele de frontieră sunt obligate să dețină documente confirmative, să contacteze angajații din Sectoarele autorității de frontieră (https://bit.ly/2BVz6pU), să se informeze privind drepturile și obligațiile în funcție de necesitate (https://bit.ly/3fcnL3r), respectând strict totodată, măsurile de protecție individuală, impuse de riscurile provocate de noul coronavirus COVID-19”, informează instituția printr-un comunicat.

Totodată, Poliția de Frontieră avertizează că ”toate persoanele care vor fi depistate în limitele zonei menționate, urmează a fi identificate sub aspect de subiect al regimului de autoizolare, iar în cazul constatării acestor încălcări persoanele în cauză devin pasibile de răspundere contravențională”.

Pentru alte detalii sau neclarități autoritățile îi îndeamnă pe cetățeni să consulte pagina web a instituției www.border.gov.md sau să lase un mesaj pe pagina de Facebook a IGPF.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0