Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Tragic: Tânăra care s-a aruncat în gol de pe un bloc de locuit a decedat

© Sputnik / Anatolii KiriakAmbulanță
Ambulanță - Sputnik Moldova
Abonare
Tânăra care a sărit de la înălțime în această după amiază a fost transportată la Institutul de Medicină Urgentă din Capitală.

CHIȘINĂU, 9 iul – Sputnik. Femeia de 29 de ani din Chișinău, care în jurul orei 13:00 s-a aruncat de pe acoperișul unui bloc cu cinci etaje, a decedat cu puțin timp în urmă.

Скорая помощь - Sputnik Moldova
Societate
O tânără din Chișinău s-a aruncat de pe acoperișul unui bloc: Detalii

Informația a fost confirmată pentru Sputnik Moldova de purtătorul de cuvânt al Institutului de Medicină Urgentă, Dorina Arsene. Potrivit acesteia, pacienta a fost adusă în stare extrem de gravă la spital. Medicii specialiști au luptat pentru a-i salva, însă, cu regret a suferit traumatizme incompatibile cu viața și la scurt timp după ce a fost spitalizată, pacienta a decedat.

Amintim, o tânără de 29 de ani s-a aruncat de pe acoperișul unui bloc cu cinci etaje, din sectorul Centru al Capitalei. Din spusele martorilor, aceasta, fiind pe acoperiș, a strigat în limba rusă „Vă iubesc pe toți”, după care a sărit.

Deocamdată nu se cunoaște motivul acestui gest necugetat. Tânăra a fost preluată de medicii și a fost transportată la spital, unde în scurt timp a decedat. Toate circumstanțele urmează să fie stabilite de oamenii legii.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0