Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Scuarul din strada Bucuriei este de nerecunoscut: Cum arată după renovare - Video

Abonare
Scuarul din strada Bucuriei, sectorul Buiucani este de nerecunoscut. Acesta a fost renovat din bugetul primăriei și al unor agenți economici.

Scuarului din strada Bucuriei din sectorul Buiucani al Capitalei a fost astăzi inaugurat. Au fost reparate trotuarele și reabilitate spațiile verzi. Scaunele au fost înlocuite, a fost construit un teren de joacă și amenajată pista pentru bicicliști.

”Este o primă experiență de acest gen când în mare măsură primăria este ajutată în procesul de reabilitare de către agenții economici. Primăria în acest sens a cheltuit 500 de mii de lei. Eu mă bucur că foarte multe lucruri sunt posibile împreună cu mediul privat”,a declarat Ion Ceban, primarul Capitalei.

În cadrul proiectului a fost reparată o parte din strada Bucuriei și a fost reluată circulația. În plus, a fost instalat sistemul de irigare și iluminată zona.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0