Crimă şocantă la Londra: Adolescent înjunghiat mortal în plină zi

© AP Photo / Yui Mok/PA via APAn armed police officer mans a cordon on the Seven Sisters Road at Finsbury Park where a vehicle struck pedestrians in London Monday, June 19, 2017. Police say a vehicle struck pedestrians on a road in north London, leaving several casualties and one person has been arrested.
An armed police officer mans a cordon on the Seven Sisters Road at Finsbury Park where a vehicle struck pedestrians in London Monday, June 19, 2017. Police say a vehicle struck pedestrians on a road in north London, leaving several casualties and one person has been arrested. - Sputnik Moldova
Abonare
O nouă crimă prin înjunghiere a avut loc la Londra. Un adolescent a fost înjunghiat mortal în cartierul West Dulwich din sudul orașului și a fost iniţiată o anchetă pentru a se stabili detaliile legate de crimă.

BUCUREŞTI, 9 iul – Sputnik, Doina Crainic. În cartierul West Dulwich din sudul Londrei a fost chemată poliţia miercuri, după ce a fost raportat un incident sângeros, fiind vorba de o crimă prin înjunghiere în Seeley Drive, potrivit mylondon.news

A police officer secures the area after a shooting in Hanau near Frankfurt, Germany, February 19, 2020 - Sputnik Moldova
Atac armat în Germania: Mulți morți și răniți! Suspectul a fost găsit - Video

La faţa locului au ajuns urgent poliţişti și echipe de la Serviciul de Ambulanță din Londra, pe strada Kingswood Estate, unde au găsit un tânăr în vârstă de 18 ani cu răni grave provocate de înjunghiate.

În ciuda eforturilor serviciilor de urgență, tânărul a decedat. Poliţia a început demersuri pentru localizarea și informarea celor apropiați.

Nu au fost încă făcute arestări.

Persoanele care deţin informații care ar putea ajuta poliția sunt rugate să sune la 101 sau să scrie pe Twitter la @MetCC, citând CAD 6306/8July.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0