Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Încă trei vieți răpuse de COVID-19

© Photo : Facebook / Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale al Republicii MoldovaSpecialiștii Departamentului Anesteziologie şi Terapie Intensivă de la Spitalului Clinic Republican „Timofei Moşneaga”
Specialiștii Departamentului Anesteziologie şi Terapie Intensivă de la Spitalului Clinic Republican „Timofei Moşneaga” - Sputnik Moldova
Abonare
Noul tip de coronavirus continuă să facă victime. Și în această dimineață au fost înregistrate alte decese.

CHIȘINĂU, 7 iul – Sputnik. Alte trei decese provocate de noul tip de coronavirus au fost confirmate în această dimineață. Informația a fost prezentată de Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale printr-un comunicat de presă. Este vorba de doi bărbați și o femeie cu vârste cuprinse între 60 și 67 de ani.

Ajutor umanitar oferit de România Republicii Moldova - Sputnik Moldova
Ajutor pentru Moldova… sau golănie și tun financiar? Curtea de Conturi lovește crunt

Victimele sufereau și de alte maladii cum ar fi diabet zaharat, cardiopatie intensivă sau hipertensiune arterială. Numărul victimelor a ajuns la 598 de persoane.

Totodată, în ultimele 24 de ore alte 69 de persoane cu suspecție la COVID-19 au fost internate în cadrul Centrului COVID-19 din Chișinău.

Până la ora actuală, în Republica Moldova au fost confirmate 17 906 cazuri de infecție cu noul coronavirus, dintre care 1272 în Transnistria.

Ministerul informează că starea de sănătate a 391 de pacienți este gravă, 29 din aceștia fiind conectați la aparate de respirație artificială.

De asemenea, alte 194 de persoane au fost tratate şi externate. În total, 11 241 de persoane au fost vindecate de COVID-19.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0