Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Grav accident feroviar: Două trenuri s-au ciocnit – morţi şi răniţi

© Photo : Twitter / Galicia por DianteUn tren a deraiat în Spania
Un tren a deraiat în Spania - Sputnik Moldova
Abonare
Un accident feroviar deosebit de grav a avut loc în Cehia, în după-amiaza zilei de marți: două trenuri s-au ciocnit şi, potrivit presei locale, trei persoane şi-au pierdut viaţa şi zeci de oameni au fost răniți.

BUCUREŞTI, 7 iul - Sputnik, Doina Crainic. Potrivit relatărilor din presa locală, accidentul s-a petrecut pe linia ferată care leagă Pernink de Karlovy Vary, în Cehia.

Пожар на железной дороге: вблизи Дондюшан загорелся локомотив дизель-поезда - Sputnik Moldova
Societate
Un bărbat a fost lovit de tren în timp ce vorbea la telefon, dar a scăpat cu viață

Cel puțin trei persoane și-au pierdut viața și alte zeci au fost rănite după ce două trenuri s-au ciocnit frontal în Republica Cehă, a informat televiziunea locală, citată de Sputnik News

Accidentul a avut loc pe linia de cale ferată care leagă satul Pernink de localitatea Nový Hamry, lângă orașul balnear Karlovy Vary. Potrivit postului CT24, unul dintre trenuri a plecat de la Johanngeorgenstadt către Karlovy Vary la ora locală 15:10, în timp ce al doilea tren venea în din sens opus.

„Am trimis cinci echipaje la fața locului și am activat două elicoptere”, a declarat Radek Hes, purtătorul de cuvânt al serviciului de salvare regional, citat de site-ul Idnes.cz.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Feroviar, este în desfășurare o anchetă privind cauzele accidentului.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0