Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Cum s-a produs explozia din sectorul Botanica: Cele mai recente informații

© SputnikВзрыв в столичном секторе Ботаника
Взрыв в столичном секторе Ботаника - Sputnik Moldova
Abonare
Este confirmat oficial, o persoană a decedat în urma exploziei care a avut loc pe adresa strada Dacia 38/6 din sectorul Botanica, iar altele au fost rănite.

CHIȘINĂU, 7 iul - Sputnik. Corespondentul Sputnik Moldova, care se află la locul exploziei, spune că în fața jurnaliștilor a ieșit șeful Secției Urmărire Penală al IGP, Alexandru Ciobănaș, care a oferit detalii cu privire la tragicul accident.

© SputnikExplozie în sectorul Botanica
Cum s-a produs explozia din sectorul Botanica: Cele mai recente informații - Sputnik Moldova
Explozie în sectorul Botanica

El a spus că Poliția a fost sesizată de o vecină care a auzit o bubuitură puternică. Imediat la fața locului s-au deplasat polițiștii, angajații Bombteh, carabinierii și medicii de la ambulanță.

Inspectoratul Național de Patrulare al IGP - Sputnik Moldova
Foto - Imagini terifiante de la locul exploziei
Oamenii legii au stabilit că trei persoane au avut de suferit în urma exploziei. Una a fost ucisă pe loc, iar altele două au fost rănite, dintre acestea una a fost internată, iar cealaltă persoană despre care se spune că ar avea o mână smulsă din corp a fugit de la locul tragediei.

Referitor la faptul câți oameni erau la locul exploziei, poliția nici nu confirmă, dar nici nu infirmă că aceștia ar fi fost patru. Ei însă admit că ar fi fost patru și doi ar fi fugit după producerea exploziei.

Identitatea celui mort și a rănitului internat a fost stabilită, dar poliția nu oferă detalii în acest sens.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0