Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Coronavirus în Republica Moldova: Câte cazuri noi s-au înregistrat într-o singură zi

© Photo : Facebook / Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale al Republicii MoldovaSpecialiștii Departamentului Anesteziologie şi Terapie Intensivă de la Spitalului Clinic Republican „Timofei Moşneaga”
Specialiștii Departamentului Anesteziologie şi Terapie Intensivă de la Spitalului Clinic Republican „Timofei Moşneaga” - Sputnik Moldova
Abonare
Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale a prezentat informații actualizate despre evoluția coronavirusului în Republica Moldova.

CHIȘINĂU, 7 iul - Sputnik. Astăzi au fost confirmate 235 de cazuri noi de COVID-19, după ce au fost procesate 1647 de teste.

OMS este interesată  de vaccinul rusesc împotriva COVID-19 - Sputnik Moldova
Video
OMS este interesată de vaccinul rusesc împotriva COVID-19 - Video
Dintre acestea, 1040 au fost efectuate primar, iar 607 repetat. Patru cazuri de contaminare sunt de import din Federația Rusă, Polonia și Italia, iar restul sunt cu transmitere locală. 

Bilanțul persoanelor infectate a ajuns la 18.141 de cazuri. 

Din numărul total de persoane la care astăzi s-a confirmat virusul 15 sunt lucrători medicali. S-au îmbolnăvit cinci medici, 9 asistenți medicali și o persoană care fac parte din personalul auxiliar. 

Până în prezent 11.241 de persoane s-au vindecat de coronavirus.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0