Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Minune la Nisporeni: Salvarea miraculoasă a unui bebeluș

© AFP 2024 / LUIS ROBAYOноворожденный
новорожденный - Sputnik Moldova
Abonare
Polițiștii de la Nisporeni au fost alertați de o persoană care a găsit un nou-născut în timp ce-și lucra via. Mama care și-a abandonat pruncul a fost găsită în scurt timp.

CHIȘINĂU, 6 iul – Sputnik. Un caz ieșit din comun la Cristești, Nisporeni. O femeie de 54 de ani a alertat Poliția după ce a găsit un bebeluș abandonat în vița-de-vie. După toate aparențele, acesta a stat mai multe ore în soare, dar a reușit să supraviețuiască.

Veniți la fața locului, polițiștii au găsit-o pe femeia cu pruncul în brațe adăpostită de soare într-o fâșie forestieră.

© Photo : Facebook / Poliția Republicii MoldovaBebeluș abandonat, salvat de polițiști
Minune la Nisporeni: Salvarea miraculoasă a unui bebeluș - Sputnik Moldova
Bebeluș abandonat, salvat de polițiști

Polițiștii au solicitat imediat intervenția medicilor, copilașul primind toate îngrijirile necesare, iar la scurt timp a fost găsită și o mamă care are bebeluș de cinci luni și care a alăptat nou-născutul abandonat. După ce a fost hrănit, copilul a fost transportat la Spitalul Raional din Nisporeni, pentru îngrijiri medicale.

În urma măsurilor operative întreprinse de polițiștii din Nisporeni, la scurt timp a fost identificată mama bebelușului, o femeie de 31 de ani din satul Chetroșeni, raionul Hîncești. Aceasta le-a spus oamenilor legii că, astăzi, în timp ce se afla în câmp „cu ziua”, a simțit dureri abdominale. S-a pornit spre casă, dar a mers vreo 30 de metri și a născut pe deal. Din lipsa resurselor financiare și de teama că nu va avea cu ce să îl crească, a abandonat copilul în vie. Femeia mai are la întreținere patru copii minori.

Oamenii legii stabilesc toate circumstanțele producerii acestui caz strigător la cer.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0