Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Mesajul lui Igor Dodon cu ocazia Zilei Intependenței Statelor Unite ale Amercii

© Photo : Facebook / Igor DodonIgor Dodon cu Președintele SUA, Donald Trump, și primele doamne ale celor două țări
Igor Dodon cu Președintele SUA, Donald Trump, și primele doamne ale celor două țări - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele Republcii Moldova, Igor Dodon, a venit cu un mesaj cu ocazia Zilei Intependenței Statelor Unite ale Amercii.

CHIȘINĂU, 4 iul - Sputnik. Președintele Igor Dodon a trimis un mesaj de felicitare cu ocazia Zilei Independenței Statelor Unite ale Americii lui Donald Trump, dar și tuturor cetățenilor americani. 

"Mă bucur de faptul că între Republica Moldova și Statele Unite ale Americii s-au stabilit relații speciale de prietenie și colaborare, bazate pe idealuri comune și încredere reciprocă.", a declarat șeful statului.

Președintele țării noastre a reiterat recunoștința pentru asistența tehnico-financiară substanțială, oferită în ultimele decenii, Republicii Moldova de către Statele Unite ale Americii.

Totodată, caracterul multidimensional al cooperării bilaterale inspiră încredere pentru ca în următorii ani se va reuși sporirea schimburilor economice și investițiilor, să fie întărit parteneriatul privilegiat și să fie fructificată prietenia dintre cele două state. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0