Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Igor Dodon a vizitat astăzi Coșnița și Vadul lui Vodă – Foto

© Photo : Facebook / Igor DodonIgor Dodon în vizită la Coșnița
Igor Dodon în vizită la Coșnița - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele Igor Dodon a efectuat joi, 2 iulie, vizite de lucru la Coșnița, Dubăsari și în orașul Vadul lui Vodă din municipiul Chișinău.

CHIȘINĂU, 2 iul – Sputnik. Președintele Igor Dodon a întreprins astăzi o vizită în satul Coșnița din Dubăsari, unde a depus flori la monumentele ridicate în amintirea celor căzuți în Marele Război pentru Apărarea Patriei și în conflictul armat de la Nistru. Totodată, el s-a întâlnit cu conducerea raionului Dubăsari.

Ulterior, președintele a mers la Vadul lui Vodă, unde a avut discuții cu conducerea primăriei.

„În cadrul vizitei de lucru în satul Coșnița am depus flori la monumentul eroilor căzuți în Marele Război pentru Apărarea Patriei și la monumentul eroilor căzuți în conflictul armat de pe Nistru din 1992, în semn de înalt respect pentru memoria ostașilor căzuți pe câmpul de luptă pentru pace pe meleagul nostru”, a scris Igor Dodon pe Facebook.
Import-export - Sputnik Moldova
Anunț important pentru exportatorii moldoveni: Președintele Igor Dodon oferă detalii

La întrevederea cu conducerea raionului Dubăsari, Igor Dodon a discutat problemele cu care se confruntă oamenii din raion.

Persoanele din conducerea raionului i-au relatat președintelui că cetățenii sunt interesați de continuitatea proiectelor investiționale. În special, oamenii își doresc reparația capitală a unor instituții de învățământ, renovarea drumurilor, a sistemelor de alimentare cu apă și canalizare, iluminarea străzilor etc.

„Am reiterat că actuala conducere a statului acordă o atenție sporită dezvoltării regiunilor țării și toate proiectele investiționale de amploare vor fi finanțate în volum deplin”, a menționat Igor Dodon.

Ulterior, șeful statului a vizitat primăria orașului Vadul lui Vodă, unde s-a familiarizat cu mersul lucrărilor de renovare a sediului primăriei.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0