Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Câte persoane au votat la Secția Consulară a Ambasadei Rusiei din Chișinău până la prânz

© Photo : Miroslav RotariГолосование по внесению поправок в Конституцию РФ, Кишинев
Голосование по внесению поправок в Конституцию РФ, Кишинев - Sputnik Moldova
Abonare
Secția Consulară a Ambasadei Federației Ruse în Republica Moldova a oferit detalii despre atmosfera în care se desfășoară astăzi votul asupra modificărilor la Constituția statului rus.

CHIȘINĂU, 1 iul – Sputnik. La Secția Consulară a Ambasadei Rusiei din Chișinău continuă procesul de vot cu privire la amendarea Constituției ruse. Până la ora 14:00, și-au exprimat dreptul de vot 402 cetățeni ruși.

Посол РФ в Молдове Олег Васнецов - Sputnik Moldova
Ambasadorul Federației Ruse: Votul va arăta care este atitudinea oamenilor față de stat

„Procedura votului are loc în regim normal, sunt respectate toate măsurile de securitate sanitar-epidemiologice”, a informat misiunea diplomatică.

Sputnik a scris anterior că, până la începerea votului, se formase o coadă nu prea mare din cei care doreau să-și exercita dreptul de vot. De menționat însă că oamenii respectă normele sanitare și epidemiologice pentru prevenirea COVID-19, poartă măști și mănuși de protecție, păstrează distanța fizică între ei.

Pentru a primi buletinul de vot, cetățeanul trebuie să prezinte un pașaport valabil de cetățean al Federației Ruse sau un „certificat de întoarcere” în Federația Rusă.

La Chișinău, votarea se desfășoară în cadrul Secției Consulare a Federației Ruse de pe Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, 153. Telefon pentru informații: +373(22)22-62-42.

La Tiraspol secția de vot este amplasată în scuarul Bisericii cu hramul Sfântul Andrei, pe strada К.Libkhnet, 159. Telefon pentru informații: +71037353397124.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0