Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Unde se tratează angajații MAI cu forme ușoare de COVID-19 – Detalii

© Photo : Ministerul Afacerilor InterneSpații pentru angajații MAI cu forme ușoare de COVID-19
Spații pentru angajații MAI cu forme ușoare de COVID-19 - Sputnik Moldova
Abonare
Angajații Ministerului Afacerilor Interne care prezintă forme ușoare de COVID-19 vor fi tratați în spații special amenajate.

CHIȘINĂU, 1 iul – Sputnik. Angajații Ministerului Afacerilor Interne, confirmați cu forme ușoare de Covid-19, vor fi internați și tratați în spații special amenajate pentru ei, informează serviciul de presă al MAI.

Ministerul de resort a a identificat și amenajat un spațiu special pentru acești pacienți, pentru ai monitoriza zilnic și a evita pericolul existent în situațiile de autoizolare la domiciliu.

„Pentru a evita contactul angajaților infectați cu familiile sau alte persoane împreună cu care locuiesc și excluderea răspândirii infecției, Biroul Migrație și Azil al MAI a pus la dispoziție un edificiu din cadrul unui centru din subordine, pentru cazarea acestora, el fiind dotat cu toate echipamentele necesare”, este precizat în comunicatul de presă.

© Photo : Ministerul Afacerilor InterneSpații pentru angajații MAI cu forme ușoare de COVID-19
Unde se tratează angajații MAI cu forme ușoare de COVID-19 – Detalii - Sputnik Moldova
Spații pentru angajații MAI cu forme ușoare de COVID-19

Blocul a fost inspectat de ministrul Pavel Voicu, care s-a asigrat că spațiul este pregătit pentru cazarea persoanelor cu formă ușoară de COVID-19, care nu întrunesc criteriile de spitalizare. Sediul are o capacitate de cazare de 28 de locuri și este dotat cu toate echipamentele necesare.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0