Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Votul pentru amendarea Constituției Rusiei - Galerie Foto

Abonare
Președintele Federației Ruse , Vladimir Putin, și prim-ministrul, Mihail Mișustin, au fost deja astăzi de la secțiile de votare pentru a-și exprima votul.

Astăzi în Federația Rusă se încheie consultările populare pentru aprobarea amendamentelor la Constituția țării. Procesul electoral a fost organizat luând în considerare situația epidemiologică din țară - la intrarea în secțiile de votare, fiecărui alegător îi este măsurată temperatura, fiind asigurată și dezinfectarea mâinilor.

Președintele Federației Ruse , Vladimir Putin, și prim-ministrul, Mihail Mișustin, au ajuns la secțiile de votare în prima jumătate a zilei, pentru a-și exprima votul. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>> 
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

© Sputnik / Alexei Druzhinin / Accesați arhiva multimediaPreședintele Vladimir Putin, în timpul procedurii de vot pentru amendamente la Constituția Rusiei.
Президент Владимир Путин во время голосования по вопросу одобрения изменений в Конституцию РФ - Sputnik Moldova
1/15
Președintele Vladimir Putin, în timpul procedurii de vot pentru amendamente la Constituția Rusiei.
© Sputnik / Roscosmos / Accesați arhiva multimediaCosmonautul Anatoli Iavanișin votează pentru amandamentele la Constituției Rusiei în spațiul cosmic.
Космонавт Анатолий Иванишин голосует за поправки в Конституцию РФ из космоса - Sputnik Moldova
2/15
Cosmonautul Anatoli Iavanișin votează pentru amandamentele la Constituției Rusiei în spațiul cosmic.
© Sputnik / Andrei Kasprishin / Accesați arhiva multimediaDirectorul adjunct al grădinii zoologice din Barnaul, Alexandr Cebotariov, cu ursulețul Dașa la secții de votare din Barnaul.
Заместитель директора Барнаульского зоопарка Александр Чеботарев с медвежонком Дашей на избирательном участке в Барнауле - Sputnik Moldova
3/15
Directorul adjunct al grădinii zoologice din Barnaul, Alexandr Cebotariov, cu ursulețul Dașa la secții de votare din Barnaul.
© Sputnik / Tomas Tkhaitsuk / Accesați arhiva multimediaCoadă la o secție din votare din Suhumi, Georgia, unde se votează pentru amendamentele la Constituția Rusiei.
Очередь возле избирательного участка в Сухуме в Грузии, где проходит голосование по вопросу одобрения изменений в Конституцию РФ - Sputnik Moldova
4/15
Coadă la o secție din votare din Suhumi, Georgia, unde se votează pentru amendamentele la Constituția Rusiei.
© Sputnik / Dmitry Astakhov / Accesați arhiva multimediaPrim-ministrul Rusiei, Mihail Mișustin, își exprimă votul pentru amendamentele la Constituția Rusia.
Премьер-министр РФ М. Мишустин во время голосования по вопросу принятия поправок в Конституцию РФ - Sputnik Moldova
5/15
Prim-ministrul Rusiei, Mihail Mișustin, își exprimă votul pentru amendamentele la Constituția Rusia.
© Sputnik / Alexei Druzhinin / Accesați arhiva multimediaVladimir Putin a votat pentru amendamentele la Constituția Rusiei.
Владимир Путин во время голосования по вопросу одобрения изменений в Конституцию РФ - Sputnik Moldova
6/15
Vladimir Putin a votat pentru amendamentele la Constituția Rusiei.
© Sputnik / Kirill Kallinikov / Accesați arhiva multimediaPanoul informativ al CEC din Rusia.
Информационное табло ЦИК России   - Sputnik Moldova
7/15
Panoul informativ al CEC din Rusia.
© Sputnik / Vitaliy Ankov / Accesați arhiva multimediaDezinfectarea mâinilor la o secție de votare din Vladivostok.
Дезинфекция рук на избирательном участке во Владивостоке - Sputnik Moldova
8/15
Dezinfectarea mâinilor la o secție de votare din Vladivostok.
© Sputnik / Evgeny Biyatov / Accesați arhiva multimediaVotul pentru amendamentele la Constituția Rusiei
Голосование по внесению поправок в Конституцию РФ в Москве - Sputnik Moldova
9/15
Votul pentru amendamentele la Constituția Rusiei
© Sputnik / Andrei Kasprishin / Accesați arhiva multimediaDirectorul adjunct al grădinii zoologice din Barnaul, Alexandr Cebotariov, cu ursulețul Dașa la secții de votare din Barnaul.
Заместитель директора Барнаульского зоопарка Александр Чеботарев с медвежонком Дашей на избирательном участке в Барнауле - Sputnik Moldova
10/15
Directorul adjunct al grădinii zoologice din Barnaul, Alexandr Cebotariov, cu ursulețul Dașa la secții de votare din Barnaul.
© Sputnik / Mikhail Voskresenskiy / Accesați arhiva multimediaO tânără cu un câine votează pentru amendamentele la Constituția Rusiei într-o secție de vot de la Moscova
Девушка с собачкой голосует по вопросу одобрения изменений в Конституцию России на избирательном участке в Москве - Sputnik Moldova
11/15
O tânără cu un câine votează pentru amendamentele la Constituția Rusiei într-o secție de vot de la Moscova
© Sputnik / Anna Ratkoglo / Accesați arhiva multimediaUn bărbat votează în cadrul consultărilor populare pentru amendarea Constituției Rusia într-o secție de votare de la ambasada rusă de la Beijing.
Мужчина голосует по вопросу одобрения изменений в Конституцию России на избирательном участке в посольстве РФ в Пекине - Sputnik Moldova
12/15
Un bărbat votează în cadrul consultărilor populare pentru amendarea Constituției Rusia într-o secție de votare de la ambasada rusă de la Beijing.
© Sputnik / Alexei Danichev / Accesați arhiva multimediaCetățenii din Sankt Petersburg votează în cadrul consultărilor populare pentru aprobarea amendamentelor la Constituția Rusiei
Голосование по внесению поправок в Конституцию РФ в регионах России в Санкт-Петербурге - Sputnik Moldova
13/15
Cetățenii din Sankt Petersburg votează în cadrul consultărilor populare pentru aprobarea amendamentelor la Constituția Rusiei
© Sputnik / Vitaliy Ankov / Accesați arhiva multimediaMăsurarea temperaturii la o secție de votare din Vladivostok.
Измерение температуры на избирательном участке во Владивостоке - Sputnik Moldova
14/15
Măsurarea temperaturii la o secție de votare din Vladivostok.
© Sputnik / Mikhail Voskresenskiy / Accesați arhiva multimediaConsultări populare pentru aprobarea amendamentelor la Constituției Rusiei. O secție de votare din Moscova.
Голосование по внесению поправок в Конституцию РФ в Москве - Sputnik Moldova
15/15
Consultări populare pentru aprobarea amendamentelor la Constituției Rusiei. O secție de votare din Moscova.
Fluxul de știri
0