Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Viceministrul de externe al Rusiei s-a întâlnit cu ambasadorul Moldovei – Detalii

© Sputnik / Наталья Селиверстова / Accesați arhiva multimediaЗдание министерства иностранных дел РФ на Смоленской-Сенной площади в Москве
Здание министерства иностранных дел РФ на Смоленской-Сенной площади в Москве - Sputnik Moldova
Abonare
Agenda întrevederi dintre cei doi diplomați a fost destul de extinsă. Părțile au discutat, printre altele, și despre interacțiunea ministerelor de externe ale celor două state.

CHIȘINĂU, 1 iul – Sputnik. Viceministrul rus de externe Andrei Rudenko a avut o întrevedere cu ambasadorul Republicii Moldova în Federația Rusă, Andrei Neguța. Cei doi au discutat problemele actuale în relațiile dintre cele două țări. Informația a fost publicată pe pagina oficială de Facebook a misiunii diplomatice a Republicii Moldova.

© Photo : Facebook / Ambasada Republicii Moldova în Federaţia RusăÎntrevederea viceministrului rus de externe cu ambasadorul Republicii Moldova în Federația Rusă
Viceministrul de externe al Rusiei s-a întâlnit cu ambasadorul Moldovei – Detalii - Sputnik Moldova
Întrevederea viceministrului rus de externe cu ambasadorul Republicii Moldova în Federația Rusă
„A avut loc un schimb detaliat de păreri în chestiunile actuale ale relațiilor moldo-ruse, îndeosebi interacțiunea dintre ministerele de externe, agenda pentru a doua jumătate a anului 2020, situația în regiunea transnistreană”, este precizat în comunicatul Ambasadei.

De asemenea, oficialii s-au informat reciproc despre măsurile întreprinse în lupta cu virusul COVID-19.

„Ministerul Afacerilor Externe al Federației Ruse înalt a apreciat participarea la Moscova la data de 24 iunie a delegației Președintelui Republicii Moldova Igor Dodon și a contingentului militar al țării la parada militară, consacrată aniversării de 75 de ani de la Victoria în Marele Război pentru Apărarea Patriei”, menționează misiunea diplomatică.

Le Kremlin de Moscou - Sputnik Moldova
Societate
Rusia a decis dacă renegociază sau nu acordul de împrumut cu Moldova
Amintim că miercuri, 24 iunie, în Piața Roșie din Moscova a avut loc parada militară dedicată împlinirii a 75 de ani de la Victoria în Marele Război pentru Apărarea Patriei. La acest eveniment important au participat delegații din mai multe țări ale lumii, inclusiv din Republica Moldova. Țara noastră a fost reprezentată la ceremonie de 75 de militari ai Companiei Gărzii de Onoare a Armatei Naționale. Delegația oficială a fost condusă de președintele Igor Dodon.

Din cauza măsurilor de carantină impuse în contextul epidemiei de coronavirus, tradiționala paradă de 9 mai a fost amânată pentru data de 24 iunie.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0