Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Premierul rus, Mișustin, a participat la votul privind amendarea Constituției

© Sputnik / Дмитрий Астахов / Accesați arhiva multimediaPrim-ministrul Federație Ruse, Mihail Mișustin, a participat la votul privind amendarea Constituției Rusiei
Prim-ministrul Federație Ruse, Mihail Mișustin, a participat la votul privind amendarea Constituției Rusiei - Sputnik Moldova
Abonare
Prim-ministrul Federație Ruse, Mihail Mișustin, a participat la votul privind amendarea Constituției Rusiei.

CHIȘINĂU, 1 iul - Sputnik. Premierul rus a mers să voteze la secția de votare numărul 90 din Capitala rusă, care este amplasată în școala numărul 1241, din strada Nikolaev.

Президент РФ В. Путин поздравил выпускников военных вузов и академий с Днём Победы - Sputnik Moldova
Rusia
Vladimir Putin a votat în cadrul scrutinului pentru amendarea Constituției Rusiei - Video

Mihail Mișustin a prezentat actul de identitate, a luat buletinul, a votat și l-a aruncat în urna electronică de vot, anunță RIA Novosti.

"Astăzi noi determinăm viitorul Rusiei, eu am votat pentru dezvoltarea economică și socială a țării noastre, pentru păstrarea istorie, tradițiilor și valorilor ei", a declarat Mișustin după vot.

Tot RIA Novosti anunță, citând Comisia Electorală Centrală din Federația Rusă, că la 12:00 (ora Moscovei și a Chișinăului) prezența la vot pe toată țara era de 57,43%.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0