Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

La Chișinău s-a deschis secția pentru votarea privind amendarea Constituției ruse

© Sputnik / Kirill Kallinikov / Accesați arhiva multimediaЖенщина в медицинской маске в информационном центре Центральной избирательной комиссии России в Москве
Женщина в медицинской маске в информационном центре Центральной избирательной комиссии России в Москве - Sputnik Moldova
Abonare
La ora 08:00, la secția consulară a Ambasadei Rusiei s-a deschis secția de votare pentru cetățenii ruși care vor să se pronunțe cu privire la amendarea Constituției ruse.

CHIȘINĂU, 1 iul - Sputnik. Secția de votare de la secția consulară a Ambasadei Rusiei la Chișinău s-a deschis la ora 08:00. 

LIVE_Спутник: Обращение Владимира Путина к россиянам в преддверии основного дня голосования по Конституции - Sputnik Moldova
Video
Video - Adresarea lui Vladimir Putin către ruși, în ajunul votului asupra Constituției
Acolo au venit deja să-și exercite dreptul constituțional mai mulți cetățeni. Cu toții au ținut cont de normele impuse pentru a asigura un vot sigur - poartă măști de protecție și mănuși. În plus, se respectă distanța socială. 

Ambasada Federației Ruse a anunțat că în secțiile de votare au fost întreprinse toate măsurile de prevenire a infecției COVID-19 și de asigurare a unui proces electoral sigur pentru toți participanții la vot. 

„În acest sens rugăm să se folosească pixurile personale de culoare albastră sau neagră, precum și mijloace de asigurare a igienei pentru a se proteja de infecție. Purtarea măștilor și mănușilor în secția de votare, precum și păstrarea distanței sociale este obligatorie”, a menționat Ambasada. 

© Sputnik / MoldovaVotarea privind amendarea Constituției Rusiei
La Chișinău s-a deschis secția pentru votarea privind amendarea Constituției ruse - Sputnik Moldova
Votarea privind amendarea Constituției Rusiei

Pentru a primi buletinul de vot, oamenii trebuie să aibă cu ei pașaport valabil care atestă cetățenia Rusiei sau certificat de reîntoarcere în Federația Rusă.  

Informații suplimentare despre procesul de vot pot fi aflate pe site-urile Comisiei Electorale Centrale a Rusiei -cikrf.ru, цик.рф, конституция2020.рф

Secțiile de votare

La Chișinău votarea se desfășoară la secția consulară a Ambasadei Federației Ruse. Adresa: bd. Ștefan cel Mare nr.153. Telefon: +373(22)22-62-42.

La Tiraspol secția de votare a fost amenajată în scuarul Bisericii „Sfântul Andrei”. Adresa: str. Karl Liebknecht nr. 159. Telefon: +71037353397124.

Secțiile votare de pe teritoriul Republicii Moldova vor fi deschise pe tot parcursul zilei, de la 08:00 până la 20:00.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0