Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Coronavirusul a făcut noi victime în Moldova: Informații de la Ministerul Sănătății

© Photo : Facebook / Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale al Republicii MoldovaSpecialiștii Departamentului Anesteziologie şi Terapie Intensivă de la Spitalului Clinic Republican „Timofei Moşneaga”
Specialiștii Departamentului Anesteziologie şi Terapie Intensivă de la Spitalului Clinic Republican „Timofei Moşneaga” - Sputnik Moldova
Abonare
Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale anunță despre noi decese provocate de COVID-19 în Republica Moldova.

CHIȘINĂU, 1 iul - Sputnik. Încă două pesroane au decedat din cauza infecției COVID-19. Despre asta a anunțat Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale. 

A decedat un bărbat de 62 de ani din raionul Râșcani, care a fost transferat pe 23 iunie de la spitalul raional la Institutul de Medicină Urgentă. El mai suferea de hipertensiune arterială și diabet zaharat.

Russia Putin - Sputnik Moldova
Rusia
Putin a comentat speculațiile privind originea COVID-19

O altă victimă a coronavirusului este un bărbat de 90 de ani din Chișinău, care a fost transferat de la Spitalul „Sfânta Treime” la Institutul de Medicină Urgentă. Și el suferea de mai multe afecțiuni. 

Până la ora actuală, în Republica Moldova au fost confirmate 16 613 cazuri de infectare cu COVID-19, dintre care 1222 în stânga Nistrului.

Timp de 24 de ore în cadrul Centrului COVID-19 Chișinău au fost internate 71 de persoane cu suspecție de COVID-19.

438 de pacienți sunt în prezent în stare gravă, dintre care 30 sunt conectați la aparate de respirație asistată, 1140 sunt în stare de gravitate medie, iar ceilalţi pacienţi sunt în stare satisfăcătoare.

Între timp, alte 212 persoane au fost tratate și externate. Bilanțul persoanelor tratate de COVID-19 a ajuns la 9594.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0