Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Ciubuc: Plecare lui Gațcan de la PSRM relevă faptul că din PD nu mai au pe cine "rupe"

© Sputnik / OsmatescoNicolae Ciubuc
Nicolae Ciubuc - Sputnik Moldova
Abonare
Deputatul Ștefan Gațcan, care a anunțat ieri că părăsește fracțiunea PSRM și aderă la Pro Moldova, și-a depus mandatul de deputat.
Ciubuc: Plecare lui Gațcan de la PSRM relevă faptul că din PD nu mai au pe cine rupe

Deputatul și unul dintre vicepreședinții PDM, Nicolae Ciubuc susține că plecarea deja a fostului deputat socialist Ștefan Gațcan din PSRM sugerează faptul că din Partidul Democrat nu mai sunt oameni care ar dori să părăsească formațiunea democraților.

”Mereu am fost întrebat de către jurnaliști dacă din PDM va mai pleca cineva și îmi exprimam convingerea și încrederea că acei colegi nu vor face acest pas, însă la scurt timp au mai plecat. Însă, plecarea lui Ștefan Gațcan din PSRM cred că demonstrează faptul că din PDM nu mai sunt persoane tentate să plece”, spune Nicolae Ciubuc.

Pe pagina de Facebook a Partidului Socialiștilor a fost publicată cererea lui Ștefan Gațcan adresată președintelui Parlamentului, Zinaida Greceanîi, în care anunță că renunță la mandatul de deputat începând cu 1 iulie 2020.

Formațiunea socialiștilor a menționat că astăzi Ștefan Gațcan a participat la ședința fracțiunii parlamentare a PSRM, la care a anunțat că renunță la fotoliul pe care l-a deținut din martie până acum.

Liderul Pro Moldova, Andrian Candu, a anunțat acum câteva minute că Gațcan ar fi fost forțat să-și depună mandatul și că ar fi depus deja o plângere la procuratură împotriva deputaților PSRM care, după cum susține Candu, l-ar fi "sechestrat". 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0