Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Video - Fără frică de Dumnezeu: A furat dintr-o biserică

© Sputnik / Miroslav Rotaribiserică
biserică - Sputnik Moldova
Abonare
Un bărbat de 39 de ani din Capitală a fost reținut de polițiști pentru că a furat dintr-o biserică. Acesta a furat instrumente destinate lucrărilor de reparație, dar și cărți bisericești.

CHIȘINĂU, 30 iun - Sputnik. Polițiștii au fost apelați în data de 22 iunie, de către un bărbat care a comunicat că intenționează să cumpere un polizor de la un locuitoral Capitalei, dar are suspiciuni cu privire la persoana care vindea bunul.

Astfel, oamenii legii au stabilit că bărbatul care vindea instrumentul l-a sustras dintr-o biserică aflată în construcție, de pe strada Livădarilor. Suspectul a pătruns în lăcașul sfânt prin deteriorarea lacătului de la ușă și a furat mai multe instrumente destinate lucrărilor de construcție și câteva cărți de rugăciuni.

Individul a cauzat un prejudiciul de 12 000 lei. Bănuitul a fost escortat la Inspectoratul de Poliție pentru audieri. În cadrul discuțiilor, el și-a recunoscut vinovăția. Oamenii legii au inițiat un proces penal pentru a stabili toate circumstanțele. Bărbatul de 39 de ani riscă acum amendă de până la 67 500 de lei, cu muncă neremunerată în folosul comunităţii până la 240 de ore sau chiar 4 ani de pușcărie. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0