Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Un tractor a căzut peste un minor: Iată cum s-a întâmplat totul - Foto

© Photo : IP CălărașiUn tractor s-a răsturnat peste un minor
Un tractor s-a răsturnat peste un minor - Sputnik Moldova
Abonare
Un copil de 16 ani efectua lucrări agricole cu tractorul în livada de cireșe. La un moment dat, tractorul s-a răsturnat, iar el a rămas blocat între fiare.

CHIȘINĂU, 29 iun - Sputnik. Un tractor s-a răsturnat peste un minor de 16 ani. Acesta a rămas prins sub fiarele vehicolului. Totul s-a întâmplat în data de 28 iunie, în timp ce băiatul lucra pe un câmp din satul Sadova din raionul Călărași. În timpul lucrărilor, tractorul s-a răsturnat, iar minorul a rămas blocat sub cabina acestuia.

© Photo : IP CălărașiUn tractor s-a răsturnat peste un minor
Un tractor a căzut peste un minor: Iată cum s-a întâmplat totul - Foto  - Sputnik Moldova
Un tractor s-a răsturnat peste un minor
”În data de 28 iunie la ora 13:10, în extravilanul localității Sadova din raionul Călărași un tractor s-a răsturnat. La volanul acestuia era un minor de 16 ani. Tractorul era de model Isechi 3.4 și nu avea numere de înmatriculare. Copilul efectua lucrări agricole în livada de cireș.Minorul a fos preluat de ambulanță cu traumatisme la picior. Poliția investighează cazul”, a precizat pentru Sputnik Moldova ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Călărași, Cristina Vicol.

La faţa locului au intervenit salvatorii pentru descarcerare, dar şi un echipaj medical. Tânărul s-a ales cu mai multe răni şi a fost transportat de urgență la spitalul raional. Toate circumstanțele în care s-a produs accidentul urmează să fie stabilite de oamenii legii.  

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0