Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Autoritățile din Crimeea, despre condițiile impuse turiștilor din cauza COVID-19

© Sputnik / Alexey Malgavko / Accesați arhiva multimediaОтдыхающие купаются в Черном море возле пляжа Солдатский в Севастополе в Крыму
Отдыхающие купаются в Черном море возле пляжа Солдатский в Севастополе в Крыму - Sputnik Moldova
Abonare
Odată cu redeschiderea stațiunilor balneare din Crimeea, autoritățile au venit cu detalii privind condițiile impuse turiștilor din cauza COVID.

CHIȘINĂU, 29 iun - Sputnik. Ministrul Stațiunilor balneare și Turismului din Crimeea, Vadim Volșenko, într-un interviu acordat RIA Novosti, a anunțat care sunt cerințele care vor fi impuse turiștilor în hotelurile, stațiunile și pe plajele peninsulei în acest sezon din cauza pandemiei de coronavirus, informează RIA Novosti.

”Niciun fel de certificae nu sunt necesare pentru a intra în Crimeea. Termometria pe aeroport, termometria selectivă pe podul Crimeii și la stație, rămâne", a declara Volșenko.

Девушка катается на сапсерфе на пляже Цирк в Сочи - Sputnik Moldova
Vacanță de vară pe plajele din Soci - Foto
”În prezent, nici certificatele privind rezultatul negativ al testului la COVID-19 nu mai este necesar nici pentru cazare la hotel, nici pentru odina într-un sanatoriu”, a amintit demnitarul. Rămâne însă necesitatea testării personalului, dar chiar și în sanatorii regularitatea testării este determinată de medicul șef sanitar din regiune. Ministrul a amintit de cerințele Rospotrebnadzor pentru activitatea plajelor”, a spus el.

"Turiștii trebuie să păstreze o distanta sociala de cel putin 1,5 metri ca cel mai eficient mijloc de prevenire a îmbolnăvirii, inclusiv, la intrarea în zonele sanitare, în cabinele de schimb, în centrele comerciale, dar și respectarea purtării măștilor în locuri publice și spații închise. Adică, la plajă nu este necesar să poarte mască”, a spus Volșenko.

Cele mai recente date despre situația privind COVID-19 în Rusia și în lume sunt prezentate pe portalul stopkoronavirus.ru.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0