Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Ministerul Sănătății: 469 de pacienți sunt în stare gravă din cauza COVID-19

© Photo : Facebook / Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale al Republicii MoldovaSpecialiștii Departamentului Anesteziologie şi Terapie Intensivă de la Spitalului Clinic Republican „Timofei Moşneaga”
Specialiștii Departamentului Anesteziologie şi Terapie Intensivă de la Spitalului Clinic Republican „Timofei Moşneaga” - Sputnik Moldova
Abonare
Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale a prezentat informații actualizate despre evoluția coronavirusului în Moldova.

CHIȘINĂU, 28 iun. - Sputnik. Potrivit Ministerului Sănătăți, 469 de pacienți sunt în stare gravă din cauza COVID-19, dintre care 30 sunt conectați la aparate de respirație asistată. Totodată, 1.181 de persoane sunt în stare de gravitate medie, iar ceilalți sunt în stare satisfăcătoare.

Госпиталь COVID-19 в Центре мозга и нейротехнологий ФМБА России - Sputnik Moldova
Societate
Cinci oameni au murit din cauza COVID-19
Până acum, au fost confirmate 2.393 de cazuri de infectare în rândul angajaţilor din sistemul de sănătate. S-au îmbolnăvit 603 medici, 28 de farmaciști, 957 de asistenţi medicali, 122 de felceri și 683 de persoane care fac parte din personalul auxiliar.

Timp de 24 de ore, în cadrul Centrului COVID-19 Chișinău au fost internate 40 de persoane cu suspecție de coronavirus. 

În același timp, încă 118 pacienți s-au tratat de COVID-19 și au fost externați. Astfel, bilanțul persoanelor vindecate de COVID-19 a ajuns la 9.081. Până acum, în țară au decedat 526 de oameni din cauza infecției. În Republica Moldova sunt confirmate 16.080 cazuri de infecție cu noul coronavirus, dintre care 1.203 în regiunea transnistreană.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0