Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Tragedie într-un sat din Sângerei: Un copil de un an a murit strivit de un microbuz

© Sputnik / Miroslav RotariОбщественный транспорт
Общественный транспорт - Sputnik Moldova
Abonare
Tragedie fără margini pentru o familie din raionul Sângerei. Un copil de doar un an a fost strivit de un microbuz. Totul s-a întâmplat chiar sub privirile tatălui minorului.

CHIȘINĂU, 27 iun. - Sputnik. Ofițerul de presă al Inspectorarului de Poliție Sângerei, Ina Moscaliuc, a declarat pentru Sputnik Moldova că aseara, în jurul orei 18:50, băiețelul de un an era cu tatăl său, în vârstă de 26 de ani, pe drumul principal din satul Rădoaia.

Музей Сделано в СССР  - Sputnik Moldova
Societate
O fetiță de cinci ani a murit după ce peste ea a căzut un dulap: Copila era singură acasă
La un moment dat, lângă ei a oprit șoferul unui microbuz și a stat de vorbă cu tatăl copilului. În acest timp, băiețelul s-a târât sub roata din spate a microbuzului.

După discuția dintre cei doi, conducătorul auto a pornit motorul fără să fi observat copilul. În consecință, minorul a fost strivit și s-a ales cu diverse traumatisme.

La fața locului, a fost solicitat Serviciul de Urgență 112, însă băiatul a murit până la sosirea ambulanței. Șoferul microbuzului a fost supus testului de alcoolemie, iar rezultatele au arătat că nu era băut. Oamenii legii au inițiat o anchetă și urmează să stabilească toate circumstanțele în care s-a produs nenorocirea.

Tot ieri s-a produs o tragedie și în Capitală. O fetiță de doar cinci ani care se afla singură acasă a murit, după ce a fost strivită de un dulap. Părinții se aflau la serviciu și țineau legătura cu minora prin telefon. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0