Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin spune ce tip de persoane nu vor fi niciodată în anturajul lui

© Sputnik / Aleksey Nikolskiy / Accesați arhiva multimediaТоржественный прием от имени президента РФ В. Путина для глав государств, приглашенных на военный парад в ознаменование 75-летия Победы в Великой Отечественной войне
Торжественный прием от имени президента РФ В. Путина для глав государств, приглашенных на военный парад в ознаменование 75-летия Победы в Великой Отечественной войне - Sputnik Moldova
Abonare
Vladimir Putin a spus că nu este nimeni în anturajul său care să nu creadă în Rusia. Acest lucru „este, pur și simplu, exclus”.

BUCUREȘTI, 26 iun - Sputnik. Președintele rus a vorbit despre oamenii care îl înconjoară și a dezvăluit că nu există nimeni care să nu creadă în Rusia.

"Cine a spus:„ Sper că nu există oameni în jurul vostru care să nu creadă în Rusia? "În anturajul meu nu pot exista cei care nu cred în Rusia. Acest lucru este, pur și simplu, exclus", a declarat Vladimir Putin, miercuri, 24 iunie, în timpul discuțiilor cu laureații premiilor de stat, potrivit imaginilor difuzate de canalul Rossia 24.

75 de ani de la Victoria în Marele Război pentru Apărarea Patriei

Президент Узбекистана Шавкат Мирзиеев, президент Казахстана Касым-Жомарт Токаев, президент Таджикистана Эмомали Рахмон и президент Белоруссии Александр Лукашенко после завершения военного парада в Москве - Sputnik Moldova
Oaspeții din străinătate, la Parada Victoriei din Piața Roșie
Parada militară dedicată celei de-a 75-a aniversări a Victoriei asupra nazismului, programată inițial pentru 9 mai, dar amânată pentru 24 iunie din cauza pandemiei Covid-19, a avut loc miercuri în mai multe orașe importante din Rusia.

Soldații sovietici care au luat parte la Marele Război pentru Apărarea Patriei au mărșăluit pe aceeași Piață Roșie 75 de ani în urmă.

Printre noutățile paradei din acest an s-au numărat noul lansator de rachete multiple 9A52-4 Tornado, lansatorul de rachete multiple TOS-2, precum și rachetele hipersonice Kinjal instalate pe tancurile T-14 Armata.

În 2020, parada a fost formată din peste 13.000 de soldați, aproximativ 234 de vehicule de luptă și 75 de avioane și elicoptere.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>> 
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0