Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Câți ani de pușcărie riscă luptătorii K1 care acum doi ani au ucis în bătaie un tânăr

© Sputnik / Мирослав Ротарьисправительное учреждение
исправительное учреждение - Sputnik Moldova
Abonare
Luptătorii K1 care au ucis în bătaie un tânăr, acum doi ani, riscă să stea după gratii 15 ani. Soarta acestora va fi decisă mâine de magistrații de la Judecătoria Buiucani.

CHIȘINĂU, 25 iun - Sputnik. Cei doi luptători K1 care acum doi ani au bătut până la moarte un tânăr, riscă să stea ani grei după gratii. Procuratura municipiului Chișinău, oficiul Râșcani, solicită condamnarea lor la câte 15 ani de închisoare.

Задержание  - Sputnik Moldova
Societate
Riscă până la 20 de ani de închisoare pentru tentativă de omor - Detalii

Cazul a avut loc în noaptea de 18 spre 19 mai 2018, în timpul unei altercații în parcarea unui centru comercial. Inculpații, împreună cu un coparticipant, l-au bătut crunt pe un tânăr. Acesta a murit după câteva zile pe patul de spital. 

Tinerii sunt cercetați pentru comiterea infracțiunilor de huliganism, vătămare intenționată gravă a integrității corporale, comisă de mai multe persoane, soldată cu decesul unei persoane.

Pronunțarea sentinței în privința celor doi sportivi este fixată pentru data de 26 iunie, ora 14.00, la Judecătoria Chișinău, sediul Buiucani. În prezent, inculpații sunt cercetați în stare de libertate. Dosarul în privința coparticipantului la acest caz a fost disjuns într-o procedură sperată, acesta fiind anunțat în căutare.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0