Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Așa ceva nu ați mai văzut! Piloni în mijlocul unui drum recent renovat la Stășeni - Foto

© Sputnik / Rodion ProcaTransport
Transport - Sputnik Moldova
Abonare
Ar fi de râs dacă nu ar fi de plâns. Așa au reacționat mai mulți internauți după ce pe rețelele de socializare au apărut fotografii făcute la Strășeni, în care se vede că drumarii au turnat asfalt recent, iar pilonii de electricitate s-au pomenit în mijlocul drumului.

CHIȘINĂU, 25 iun - Sputnik. Pe rețele de socializare internauții au postat mai multe fotografii făcute pe șoseaua Chișinău-Ungheni, în apropiere de Strășeni. Din imagini, se vede că drumarii au turnat asfalt recent, iar pilonii de electricitate s-au pomenit în mijlocul drumului. Imaginile au devenit virale pe Facebook, iar unii au crezut că au fost trucate în photoshop. Tot pe rețelele de socializare a venit cu o reacție și consilierul premierului Ion Chicu Vitalie Dragancea.

”Lurcările vor trece în responsabilitatea statului după recepție. Acum, responsabil încă e constructorul, așa că trebuie întrebată compania care execută lucrările despre această soluție inovativă. Cât privește stâlpul asfaltat - vedem cu ce ne va mai delecta constructorul drumului, dar sigur responsabilii de la stat nu vor accepta un asemenea cadou, este prea scump pentru noi. Companiile sunt selectate după ofertă cu probe documentate. Acolo sunt specialiști autorizați, care răspund de lucrul executat. Și este responsabil tehnic care supraveghează calitatea lucrărilor. Mecanismul va funcționa - vom urmări cu toții”, a comentat Dragancea.

Ulterior, Administrația de Stat a Drumurilor a plasat pe site-ul său un comunicat de presă în care menționează că traseul R1 Chișinău – Ungheni se află în proces de reabilitare, iar lucrările nu sunt finalizate în orașul Strășeni.

”Pe sectorul vizat circulația este interzisă pentru autovehicule, iar traficul rutier va rămâne suspendat până în momentul în care nu vor fi schimbați pilonii din imagine. De facto, stratul de fundație din imediata apropiere a pilonilor a fost amenajat pentru a permite accesul utilajelor destinate demontării acestora. În scurt timp, pilonii urmează să fie demontați de către antreprenorul care execută lucrările, după care sectorul respectiv va fi adus la condițiile tehnice necesare și lucrările vor continua”, precizează Administrația de Stat a Drumurilor. 

De precizat este că șoseaua Chișinău-Ungheni a intrat în reparație în anul 2014. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0