Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin: Poporul sovietic a salvat lumea de fascism

© Photo : Фотохост-агентство / Accesați arhiva multimediaПрезидент РФ В. Путин принял участие в военном параде в ознаменование 75-летия Победы
Президент РФ В. Путин принял участие в военном параде в ознаменование 75-летия Победы - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, a declarat în cadrul discursului rostit la Parada Victoriei din Piața Roșie că poporul sovietic a salvat lumea de fascism.

CHIȘINĂU, 24 iun - Sputnik. În timpul războiului, poporul sovietic a eliberat statele europene de invadatori, a pus capăt teribilei tragedii a Holocaustului și este imposibil să ne imaginăm ce s-ar fi putut întâmpla cu lumea dacă Armata Roșie nu s-ar fi ridicat în apărarea acesteia, a declarat președintele rus Vladimir Putin.

”Pe front și în spatele acestuia, în detașamente de partizani și în ilegalitate, au luptat și au lucrat în conformitate cu legile curajului și unității. După ce și-au apărat țara, au continuat să lupte. Au eliberat statele europene de invadatori, au pus capăt tragediei cumplite a Holocaustului, au salvat de nazism și de ideologia sa mortală poporul Germaniei. Și este chiar imposibil să ne imaginăm ce s-ar fi întâmplat cu lumea dacă Armata Roșie nu s-ar fi ridicat în apărarea acesteia”, a declarat Putin la Parada Victoriei din Piața Roșie.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0