Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Îngrozitor: Un tânăr a fost găsit strangulat într-o pădure din raionul Briceni

© Sputnik / Владимир Богатырев / Accesați arhiva multimediaНа месте оврагов выращен лес. Молдавская ССР.
На месте оврагов выращен лес. Молдавская ССР. - Sputnik Moldova
Abonare
Un tânăr de 22 de ani a fost găsit strangulat într-o pădure din satul Trestieni, raionul Briceni. Bunica băiatului a găsit un bilețel de adio.

CHIȘINĂU, 24 iun. - Sputnik. Potrivit ofițerului de presă al Inspectoratului de Poliție Briceni, tânărul de 22 de ani din satul Trestieni locuia împreună cu bunica sa, iar fratele și părinții locuiau în vecinătate.

Pumn - Sputnik Moldova
Societate
Un bărbat și-a violat vecina și a strangulat-o: Motivul este halucinant
Nopatea trecută, băiatul a ieșit din casă, iar dimineață bunica a găsit un bilețel de adio, în care tânărul i-a scris că își va pune capăt zilelor la un copac din pădurea în care în copilărie mergea la odihnă cu familia.

Trei persoane care au mers să strângă ciuperci au depistat cadavrul tânărului, iar lângă copac era bicicleta acestuia. Imediat, localnicii au sunat la 112. Cadavrul băiatului a fost coborât de către angajații Serviciului Situații Excepționale. Pe suprafața corpului nu au fost depistate semne de moarte violentă.

Oamenii legii susțin că băiatul a mai avut astfel de tentative. Forțele de ordine au inițiat o anchetă și urmează să stabilească toate circumstanțele cazului. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0