Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Foto - Incendiu la o fermă de vaci din Cahul: Iată ce au distrus flăcările

© REUTERS / COSTAS BALTASPompierii încearcă să stingă un incendiu de vegetație în apropierea satului Makrimalli de pe insula Evia, Grecia
Pompierii încearcă să stingă un incendiu de vegetație în apropierea satului Makrimalli de pe insula Evia, Grecia - Sputnik Moldova
Abonare
Un incendiu puternic a izbucnit aseară într-un depozit din curtea unei ferme din localitatea Alexanderfeld, raionul Cahul.

CHIȘINĂU, 24 iun. - Sputnik. Inspectoratul General pentru Situații de Urgență anunță că un incendiu puternic a izbucnit aseară, după miezul nopții, într-un depozit de pe teritoriul unei ferme de vaci din localitatea Alexanderfeld.

© Photo : Facebook / Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAIPompierii au intervenit la stingerea unui incendiu în localitatea Alexanderfeld, raionul Cahul
Foto - Incendiu la o fermă de vaci din Cahul: Iată ce au distrus flăcările - Sputnik Moldova
Pompierii au intervenit la stingerea unui incendiu în localitatea Alexanderfeld, raionul Cahul

Focul a cuprins baloții din paie și fân depozitați în interiorul construcției din țiglă metalică, cu suprafața de aproximativ 750 de metri pătrați. Trei echipaje de salvatori au intervenit pentru a stinge flăcările. Specialiștii IGSU au reușit să localizeze incendiul în aproximativ o oră și jumătate.

Flăcările au distrus 160 de baloți din fân. Din fericire, nicio persoană nu a avut de suferit și nici animalele nu au fost afectate.

Pompierii au reușit să salveze construcția depozitului și 840 de baloți din fân. Circumstanțele și cauza izbucnirii incendiului urmează să fie stabilite de specialiști.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0