Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin, despre singura condiție de care va depinde amendarea Constituției Rusiei

© Sputnik / Юрий Абрамочкин / Accesați arhiva multimediaКонституция Российской Федерации, архивное фото
Конституция Российской Федерации, архивное фото - Sputnik Moldova
Abonare
Amendarea Constituției Rusiei va fi posibilă doar dacă acest lucru îl vor dori cetățenii ruși. Declarația a fost făcută de Vladimir Putin în cadrul unei noi adresări către poporul rus.

CHIȘINĂU, 23 iun - Sputnik. Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a declarat în cadrul unei noi adresări către poporul rus că la baza dezvoltării durabile a Rusiei trebuie să stea voința poporului. Totodată, el a precizat că amendamentele la Constituție vor intra în vigoare doar dacă acestea vor fi sprijinite de cetățenii ruși.

”În data de 1 iulie va avea loc scrutinul privind amendarea Constituției Rusie. Amendamentele vor intra în vigoare doar în cazul în care cetățenii le vor sprijini. Anume voința poporului este foarte importantă pentru a crea condiții sigure care vor asigura o dezvoltare, sigură, durabilă a țării”, a declarat Putin

Amintim că Vladimir Putin a propus adoptarea unor amendamente la legea fundamentală a Rusiei în luna ianuarie a acestui an, în cadrul unui mesaj anual adresat Adunării Federale. Proiectul de lege care prevede această inițiativă a fost adoptat de Duma de Stat pe 11 martie. În aceeași zi, documentul a fost aprobat de Consiliul Federației (Senat).

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0