Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Date actualizate: Câte persoane au trecut frontiera în ultimele 24 de ore

© Sputnik / Miroslav Rotariтаможня Скулень
таможня Скулень - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
În ultimele 24 de ore, în punctele de trecere a frontierei fluxul de persoane a constituit 6 738 de traversări.

CHIȘINĂU, 23 iun - Sputnik. Pe sensul de intrare în Republica Moldova s-au înregistrat 4 008 traversări de persoane, dintre care 2 734 de treceri la frontiera moldo-română, 892 de treceri la frontiera cu Ucraina și 382 de treceri aeriene.

Румыния контрольно пропускной пункт - Sputnik Moldova
Societate
Poliția de Frontieră: Crește numărul moldovenilor care revin acasă - Detalii

Pe parcursul a 24 de ore, polițiștii de frontieră au înregistrat următoarele acțiuni ilegale: șase încălcări ale regimului zonei de frontieră și cel al punctelor de trecere; un document falsificat, depistat la controlul de frontieră; un consemn național declanșat urmare a schimbului de informații cu organele de ocrotire a normelor de drept naționale.

În punctele de trecere a frontierei deschise traficului au fost supuse screeningului 6 738 de persoane și completate 4 008 fișe epidemiologice individuale. Nicio persoană nu a prezentat simptome ale infecției de tip COVID-19.

Ofițerii de la Linia Verde a Poliției de Frontieră în decursul a 24 de ore au înregistrat 182 de apeluri de la cetățeni, unde s-au oferit consultații vizavi de situația de la frontiera de stat, condițiile de traversare și riscurile în contextul măsurilor aplicate privind diminuarea răspândirii COVID-19.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0