Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Accident îngrozitor în Găgăuzia: Două tinere și-au pierdut viața

© Sputnik / Rodion ProcaAccident ДТП
Accident ДТП - Sputnik Moldova
Abonare
Două tinere și-au pierdut viața în urma coliziuni frontale dintre un BMW și un Peugeot la intrarea în Găgăuzia. Doi copii au fost internați în stare gravă.

CHȘINĂU, 20 iun – Sputnik. Un accident cumplit s-a produs în această seară la intrarea în UTA Găgăuzia. În urma impactului violent dintre un BMW și un Peugeot, două persoane și-au pierdut viața, iar patru au fost rănite, fiind transportate la spitalul din Comrat.

Accident în sectorul Buiucani, 30 septembrie 2019 - Sputnik Moldova
Accidente
Tragedie pe șosea: O femeie a murit în urma unui cumplit accident de circulație

Potrivit martorilor, de vină ar fi șoferul BMW-ului care ar fi circulat cu viteză excesivă. Din cauza carosabilului umed, acesta a pierdut controlul mașinii și a intrat pe contrasens, lovind frontal automobilul Peugeot care venea din direcția opusă.

În urma accidentului, pasagera de 31 de ani din BMW a murit pe loc. Potrivit gagauzinfo.md, tânăra decedată locuia în Comrat.

În cealaltă mașină se afla o familie cu doi copii din raionul Orhei. Mama copiilor, o femeie de 27 de ani, a murit în drum spre spital.  Potrivit sursei, ambii copii au fost internați în stare gravă, iar unul s-ar afla în comă. De asemenea, au fost transportați la spital și șoferii celor două automobile.

Poliția stabilește circumstanțele în care s-a produs tragedia.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0