Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Urmărire ca-n filme: Un șofer beat a intrat cu automobilul său într-o mașină a poliției

© Sputnik / Anatolii KiriakInspectoratul Național de Patrulare al IGP
Inspectoratul Național de Patrulare al IGP - Sputnik Moldova
Abonare
Cursă desprinsă parcă din filmele de acțiune la Bălți. Un bărbat care a urcat beat la volan a lovit o mașină a poliției, în timp ce era urmărit de oamenii legii.

CHIȘINĂU, 19 iun - Sputnik. Un bărbat de 29 de ani din municipiul Bălți a fost reținut de poliție, după o urmărire ca-n filme. 

Oamenii legii afirmă că au fost anunțați de angajații unei benzinării că acesta a urcat în stare de ebrietate la volan.

Парк Валя Морилор - Sputnik Moldova
Societate
Tragedie la Cimișlia: Un șofer a ajuns cu mașina într-un lac și s-a înecat - Video

Imediat la fața locului a ajuns un echipaj de patrulare. Forțele de ordine au constatat că șoferul conducea mașina în zig zag și l-au somat să oprească. Conducătorul auto a ignorat însă cerințele polițiștilor.

Astfel, ofițerii de patrulare au continuat urmărirea. Pe o stradă din oraș, bărbatul a accelerat brusc și a lovit din spate automobilul de serviciu al polișiștilor, după care a încercat să evadeze, efectuând manevra de depășire. 

Aventurile nu s-au încheiat aici. După acest accident, șoferul a ajuns cu mașina într-o piatră

Deplasându-se pe altă stradă, acesta s-a ciocnit cu un obstacol și s-a oprit. Șoferul a refuzat să coboare din maşină, manifestând un comportament agresiv, astfel polițiștii l-au scos forțat din automobil, aplicându-i cătușele.

Bărbatul a refuzat să fie testat alcoolscopic și să îi fie prelevate probele biologice. La fața locului a fost solicitată grupa de documentare a Inspectoratului de Poliție Bălți. Conducătorul auto a fost reținut pentru 72 de ore.

În acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru ameninţarea sau violenţa săvârșită asupra unei persoane cu funcţie de răspundere sau a unei persoane care îşi îndeplineşte datoria obştească, precum și pentru refuzul recoltării probelor biologice.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0