Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Un nou record: Alte 450 de cazuri de infecție cu COVID-19

© Sputnik / Алексей Майшев / Accesați arhiva multimediaПроизводство препарата для лечения COVID-19 "Фавипиравир"
Производство препарата для лечения COVID-19 Фавипиравир  - Sputnik Moldova
Abonare
În țara noastră, astăzi, au fost înregistrate 450 de cazuri de îmbolnăvire cu COVID-19. Toate cazurile sunt cu transmitere locală.

CHIȘINĂU, 19 iun - Sputnik. Alte 450 de cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova, dintre care nouă în Transnistria. Toate cazurile sunt cu transmitere locală.  

Госпиталь COVID-19 в ГКБ №15 имени О. М. Филатова - Sputnik Moldova
Încă un lucrător medical a murit astăzi din cauza COVID-19

Astăzi au fost efectuate 2013 teste, dintre care primar – 1651  şi repetat – 362. Bilanțul persoanelor infectate cu noul Coronavirus a ajuns la 13 556 de cazuri.

Din numărul total de cazuri din această zi, 18 sunt lucrători medicali: medici – 10, asistenți medicali – 6, personal auxiliar – 2. Alte 273 de persoane s-au vindecat. În total, 7525 persoane au fost tratate și externate.

La fel, a fost înregistrat încă un deces provocat de COVID-19, în rândul lucrătorilor medicali. Este vorba despre Vera Belciu, în vârstă de 66 ani. Ea a activat în calitate de medic narcolog la Spitalul Raional Ceadîr-Lunga. Aceasta a fost internată în stare gravă, în data 16 iunie, la Spitalul Clinic Republican.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0