Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Un ucrainean și-a pierdut vacile în Republica Moldova: Iată cum s-a întâmplat

© Facebook / Poliția de Frontieră Poliția de Frontieră
Poliția de Frontieră  - Sputnik Moldova
Abonare
Un ucrainean și-a pierdut vacile în Republica Moldova. Acesta a fost reținut de oamenii legii. Iată cum s-a întâmplat totul.

CHIȘINĂU, 17 iun - Spunik. Un ucrainean a fost ajutat de polițiștii de frontieră să-și găsească bovinele pierdute. Totuși, acesta a fost documentat pentru trecerea ilegală a frontierei de stat. Cazul a fost înregistrat în seara zilei de ieri.

Румыния контрольно пропускной пункт - Sputnik Moldova
Societate
Poliția de Frontieră: Aproape opt mii de persoane au traversat hotarul timp de 24 de ore

Angajații Sectorului Poliției de Frontieră Volintiri au observat o persoană care aleargă spre linia frontierei de stat pe direcția Dănceni, spre satul Ștefănești. La aproximativ 700 de metri de la linia frontierei moldo-ucrainene, echipa mobilă a reținut bărbatul de 58 de ani.

Fiind interogat, persoana respectivă a declarat că este văcar în satul Dănceni din Ucraina și a pierdut două vaci din cireadă. Bărbatul a spus că bovinele nu aveau unde să plece în altă parte, astfel că a decis să le caute în direcția Republicii Moldova.

Polițiștii de frontieră au început cercetările în cadrul procesului penal intentat pentru trecerea ilegală a frontierei de stat. La scurt timp, ofițerii de urmărire penală ai Direcției regionale EST au stabilit că un alt văcar, din satul Ștefănești, raionul Ștefan Vodă, a alăturat vacile pierdute la cireada sa, fără a anunța organele de resort.

Polițiștii de frontieră cercetează acțiunile cetățeanului ucrainean în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor. Bărbatul va fi predat părții ucrainene în după-amiaza zilei de astăzi, iar pe numele cetățeanului moldovean la care s-au depistat bovinele pierdute este pornit un proces penal pentru a se stabili cum s-a produs incidentul.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0