Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Dezmăț pe timp de pandemie: Mai mulți tineri s-au plimbat cu roaba tractată de o mașină

© Sputnik / Miroslav RotariInspectoratul Național de Patrulare al IGP
Inspectoratul Național de Patrulare al IGP - Sputnik Moldova
Abonare
Mai mulți tineri au fost suprinși după miezul nopții pe o stradă din orașul Cahul, în timp ce se plimbau cu o mașină și o roabă tractată de aceasta. Făptașii sunt acum cercetați pentru huliganism și încărcarea regulilor de prevenire a infecției COVID-19.

CHIȘINĂU, 17 iun - Sputnik. Poliția anunță că s-a autosesizat după ce pe rețelele de socializare au fost postate imagini în care apar șapte tineri chefuind la Cahul. La miezul nopții, ei au agățat o roabă de un automobil și s-au plimbat astfel pe o stradă din oraș. 

În acest mod excentric ei au decis să sărbătorească aniversarea unuia dintre ei. Ei au dat muzica la maxim și au tulburat ordinea publică. În plus, au încălcat regulamentul circulației rutiere, dar și măsurile de protecție împotriva COVID-19.  

Polițiștii i-au identificat deja pe cei 7 tineri. Aceștia riscă amenzi pentru încălcarea normelor împotriva coronavirusului și pentru huliganism nu prea grav.

Inspectoratul General al Poliției menționează că acțiunile tinerilor au pus în pericol viața și sănătatea lor, dar și a celor implicați în traficul rutier. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0