Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Rusia - lider la dezvoltarea noilor tipuri de arme

© Sputnik / Aleksey Filippov / Accesați arhiva multimediaБоевая машина поддержки танков (БМПТ) "Терминатор" на выставке «Армия России – завтра» в рамках IV Международного военно-технического форума «Армия-2018» в Кубинке
Боевая машина поддержки танков (БМПТ) Терминатор на выставке «Армия России – завтра» в рамках IV Международного военно-технического форума «Армия-2018» в Кубинке - Sputnik Moldova
Abonare
Potrivit președintelui rus, tipurile de arme pe care le are astăzi Rusia vor apărea în viitor și în alte state cu putere militară însemnată.

CHIȘINĂU, 16 iun – Sputnik. Rusia este lider în domeniul dezvoltării noilor tipuri de arme, acest lucru se referă și la armele hipersonice. Declarația îi aparține președintelui rus, Vladimir Putin, și a fost făcută într-un interviu care a fost difuzat parțial (un fragment) la ”Știrile săptămânii” pe canalul ”Rusia 1”, a informat RIA Novosti.

”Nu doar modernizăm potențialul tradițional aflat în dotare, ci introducem și noi sisteme. Și în acest sens, putem spune cu încredere că astăzi la acest capitol suntem pe primul loc în lume”, a declarat Putin.

Зенитный ракетный комплекс С-400 Триумф, архивное фото - Sputnik Moldova
Un nou lot cu S-400 va pleca în Turcia, ”Patriot” și ”Eurosam” - sub semnul întrebării
Potrivit președintelui rus, tipurile de arme pe care le are astăzi Rusia vor apărea în viitor și în alte state cu putere militară însemnată.

”Spun mereu și acum pot repeta că principalele puteri militare ale lumii vor avea cu siguranță aceleași arme pe care le are astăzi Rusia, mă refer la armele hipersonice”, a adăugat Vladimir Putin.

Cu toate acestea, președintele Rusiei a menționat că din 2018 până în prezent „această armă așa și nu a mai fost dezvoltată de nimeni”.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

 

Fluxul de știri
0