Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Un bărbat și-a cumpărat permisul de conducere cu 600 de euro, dar nu a mers departe cu el

© Sputnik / Miroslav RotariPermis de conducere
Permis de conducere  - Sputnik Moldova
Abonare
Un bărbat și-a cumpărat permisul de conducere cu 600 de euro. Cei care l-au ajutat să-l obțină i-au dat unul fals.

CHIȘINĂU, 16 iun - Sputnik. Un bărbat din raionul Glodeni este cercetat pentru deținerea permisului de conducere cu indici de falsificare. Incidentul a fost documentat de polițiștii de frontieră din punctul de trecere Sculeni.

Permis de conducere  - Sputnik Moldova
Societate
Cât costă un permis de conducere pe vreme de pandemie - detalii

Pe sensul de intrare în țară, la linia de control s-a apropiat o mașină care venea din Germania spre Republica Moldova. În calitate de pasager se afla un conațional în vârstă de 28 de ani.

În momentul verificărilor, persoana a manifestat un comportament agitat. Astfel, polițistul de frontieră a recurs la efectuarea verificărilor suplimentare și a depistat în portmoneul personal un permis de conducere moldovenesc cu indici rezonabili de falsificare.

Audiat, tânărul a comunicat că în martie 2019 a contactat o persoană necunoscută pe rețele de socializare care l-a ajutat să-și perfecteze actul contra sumei de 600 de euro.

Ca urmare, permisul de conducere a fost ridicat pentru efectuarea expertizei tehnico-juridică. Cercetările continuă pentru a elucida toate circumstanțele, iar moldoveanul riscă amendă pe până la 32 de mii de lei sau muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 150 la 200 de ore sau închisoare de până la 2 ani. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0