Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Tragedie în timpul unui scandal la beție: Un tânăr a murit, iar altul a ajuns la spital

© Sputnik / Miroslav RotariПроисшествия
Происшествия - Sputnik Moldova
Abonare
Un tânăr de 24 de ani a murit, iar altul s-a ales cu o plagă în spate, după ce amicul lor i-a înjunghiat cu un cuțit. Totul s-a întâmplat în raionul Anenii Noi.

CHIȘINĂU, 16 iun. - Sputnik. Potrivit poliției, tragedia s-a produs ieri în satu Puhăceni din raionul Anenii Noi. Trei tineri în vârstă de 24 de ani din localitate consumau împreună băuturi alcoolice pe malul râului Nistru.

Задержание  - Sputnik Moldova
Societate
Riscă până la 20 de ani de închisoare pentru tentativă de omor - Detalii
La un moment dat, între ei s-a iscat o ceartă din cauza unei boxe muzicale. În timpul conflictului, unul dintre ei a luat un cuțit și i-a aplicat altuia o plagă în regiunea abdomenului.

Tânărul rănit a plecat acasă, a luat două cuțite și și-a așteptat amicii în stradă. Atunci, când aceștia s-au apropiat, i-a aplicat persoanei care îl rănise o lovitură de cuțit în regiunea gâtului, provocându-i decesul pe loc, iar pe celălalt l-a înjunghiat în spate. Cel din urmă a fost transportat la spitalul raional din Anenii Noi. 

În timpul audierilor, bănuitul, fost militar în Legiunea străină franceză, și-a recunoscut pe deplin vina. Acesta a fost reținut pentru 72 de ore. În acest caz, a fost inițiat un dosar penal pentru ”Omor intenționat”, iar dacă va fi găsit vinovat, bănuitul riscă închisoare de până la 20 de ani sau detenţie pe viaţă. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0