Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Jaf în plină stradă: Un tânăr de 22 de ani este cercetat penal

© Sputnik / Miroslav RotariВор
Вор  - Sputnik Moldova
Abonare
Un bărbat este cercetat penal de oamenii legii pentru că a furat un telefon mobil de la alt bărbat în plină stradă.

CHIȘINĂU, 16 iun - Sputnik. Oamenii legii au reținut un tânăr care este suspectat de comiterea unui jaf stradal. Acesta are vârstă de 22 de ani și este originar din raionul Râbnița.

Задержание  - Sputnik Moldova
Societate
Un hoț a furat bani dintr-un magazin de carne: Iată cum s-a întâmplat totul - Video

Cazul a avut loc în seara de 16 mai, polițiștii fiind alertați de un bărbat care a comunicat că a fost bruscat și jefuit de telefonul mobil în timp ce se deplasa pe strada Hipodromului. La locul faptei, bărbatul în vârstă de 46 de ani le-a comunicat oamenilor legii că i-a fost furat telefonul mobil de model ”Samsung”, prejudiciul cauzat constituind 6000 de lei.

Poliția a dispus un șir de acțiuni speciale de investigație pentru stabilirea și localizarea suspectului. Astfel, în urma măsurilor individul a fost reținut și escortat la inspectorat, iar în cadrul acțiunilor procesual penale acesta și-a recunoscut vinovăția. Telefonul sustras a fost depistat de către polițiști și returnat victimei.

Tânărul a fost plasat în arest preventiv pentru termenul de 72 de ore și este cercetat penal pentru jaf, care conform legislație se pedepsește cu închisoare pe un termen de la 5 la 7 ani.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0