Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Focar de infecție în Primăria Bălți: 37 de angajați au fost testați pozitiv la COVID-19

© Sputnik / Miroslav RotariПримэрия муниципия Бельц
Примэрия муниципия Бельц  - Sputnik Moldova
Abonare
Primarul orașului Bălți, Renato Usatîi, a anunțat într-un live pe Facebook că 37 de angajați din cadrul Primăriei au fost testați pozitiv la coronavirus.

CHIȘINĂU, 16 iun. - Sputnik. Primarul orașului Bălți, Renato Usatîi, a anunțat în această seară că 50 de angajați au fost testați astăzi la COVID-19, iar la 37 de persoane s-a confirmat prezența virusului.

Сотрудник лаборатории ФБУЗ 'Центр гигиены и эпидемиологии в Санкт-Петербурге во время тестирования проб на коронавирус  - Sputnik Moldova
Societate
Procuratura Anticorupție, focar de COVID-19

”Aceștia sunt oameni care nu aveau simptome. Ce se va întâmpla când vom testa încă 200 de oameni”, s-a întrebat Renato Usatîi.

Usatîi a mai spus că au fost luate toate măsurile de protecție, s-a făcut dezinfectarea.

El a menționat că a dispus să fie testați toți angajații instituției. În cadrul Primăriei din Bălți activează 247 de angajați.

Astăzi au fost confirmate 375 de cazuri noi de COVID-19. Astfel, bilanțul persoanelor infectate cu noul coronavirus a ajuns la 12 254 cazuri. 

Totodată, în ultimele 24 de ore au decedat 12 persoane din cauza complicațiilor provocate de coronavirus. Toți pacienți mai sufereau și de alte maladii. Numărul pacienților decedați a ajuns până în prezent la 423. În total, 6 901 persoane s-au tratat de COVID-19.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0